Hopp til innhold

  Flåmsbana, Flåm Zipline og Sykkeltur

  27 april 2024 - 12 oktober 2024

  Fra 1600 NOK

  per person
  Bestill nå

   

  Flåm byr på aktiviteter for alle. Av og til er det nesten vanskelig å velge dersom man bare har en dag til rådighet. Vi har derfor satt sammen det perfekte dagsprogrammet for deg som ønsker å oppleve en actionfylt dag i Flåmsdalen med en av verdens flotteste togreiser, Flåmsbana. Utfordre deg selv med Flåm Zipline og utforsk spektakulær natur på nært hold på sykkelsetet ned Rallarvegen.

   

  Flåmsbana

  Med Flåmsbana, verdens bratteste og vakreste togreise, stiger du fra null til 867 meter over havet på en time, gjennom spektakulære Flåmsdalen. Reisen som starter i Flåm og ender i Myrdal, tar deg gjennom mektige fjell, frodig natur og brusende fosser med bratte fall. Fra Flåmsbana kan du se blant annet Kjosfossen, Kårdalsfossen, Rjoandefossen og Brekkefossen. Toget har et kort stopp ved Kjosfossen, der du kan gå ut og ta bilde på nært hold.


  Flåm Zipline

  Denne Ziplinen er den lengste ziplinen i norden på hele 1381 meter. Kjenn pulsen stige når du setter utfor det 305 meter høye stupet ved Vatnahalsen i nærheten av Bergensbanen og Flåmsbana. Ziplinen stopper i Kårdalen ved "Rallarrosa Stølsysteri" i den øverste delen av Flåmsdalen. Velkommen til en RÅ opplevelse!


  Sykkeltur

  Leiesykkel til å sykle og utforske verdens fineste omgivelser.


  Praktisk informasjon (Flåm Zipline)

  • Minimumsvekt 25 kg. Maksimalvekt 140 kg.
  • Ikke tillat å være ruset.
  • Helse: Er du gravid, har rygg-, nakke-, hjerte-, lungeproblem, epilepsi eller andre sykdommer som kan føre til anfall, bør du selv vurdere om det er forsvarlig å ta ziplinen.
  • Ved dårleg vær kan ziplinen av sikkerhetsmessige årsaker stengest.
  • Sykler og større bagasje kan sendest ned med heisen uten ekstra kostnad.


  Sykler: Skal leveres ved Flåm kai/Pir 6 innen kl: 19:00.pdf

  Fra 1600 NOK

  per person
  • Flåmsbana til Vatnahalsen 
  • Nordens lengste Zipline
  • Leiesykkel Kårdal - Flåm (Rallarvegen)

  Søk & bestill

  Build: 16.11.2023 13:43:31, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-6490.cbischannel-526.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index