Hopp til innhold

  Flåmsbana og Fjord Cruise Nærøyfjord

  1 mai 2023 - 1 april 2024

  Fra 1260 NOK

  per person
  Bestill nå

   

  Denne pakken kombinerer Flåmsbanen som tar deg igjennom den frodige og dramatiske Flåmsdalen om bord "ei av verdas vakraste togreiser" og Fjord Cruise Naeroyfjord, som seiler gjennom den storslåtte verdsarvfjorden. Dette er to av våre fineste og mest spektakulære attraksjoner i hjertet av Fjord-Norge. Vi kan love deg flotte naturopplevelser for resten av livet!

   

  Flåmsbana - en av verdens vakreste togreiser

  Jernbanestrekningen mellom Flåm og Myrdal er også kåret til en av de største bragdene innen ingeniørkunst. Den vel 20 kilometer lange Flåmsbana tok nær 20 år å fullføre, fra 1923 til 1940. 80% av strekningen har en gradient på 5.5% og det er hele 20 tunneler – en av de tar til og med en 180 graders sving! Etter omtrent 50 minutter, inkludert et fotostopp ved Kjosfossen, før du går av toget på endestasjonen Myrdal.


  Nærøyfjorden — Det beste av Norges fjorder

  Tettstedet Flåm er utgangspunktet for utallige aktiviteter i og rundt Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden, én av to norske fjorder som er å finne på UNESCOs verdensarvliste. Der er den i celebert selskap med blant annet Geirangerfjorden og Bryggen i Bergen. Den smale UNESCO-fjorden er omkranset av høye fjell og små bygder. Her og der farer fosser ned fra fjellsidene, noe som gjør stort inntrykk på selv den mest reisevante turisten. Nærøyfjorden er blitt kåret til ett av naturens undere av CNN, og National Geographic har tidligere gitt Nærøyfjorden tittelen «Verdens beste urørte reisemål». Fjord Cruise på Nærøyfjorden går året rundt. Fjordene er et vakkert skue, uansett årstid. Dette er gode nyheter for deg som ønsker å oppleve disse reisemålene også utenom høysesongen. Om våren kan du se buldrende fosser med smeltevann og lysegrønne lier med fruktblomstring. Sommeren kler fjorden med grønne fjellskråninger, og snø som fortsatt ligger på fjelltoppene rundt. Om høsten kan du nyte en klar og lyseblå himmel som speiler seg i vannet, og fjellsider i gult og rødt. Og om vinteren et snødekket og stille landskap, hvor du kan høre en knappenål falle. Hver årstid har sin skjønnhet, og disse naturperlene fortjener et besøk uansett tid på året.

  Fra 1260 NOK

  per person
  Pakken inkluderer:

  Flåmsbana
  Skyttelbuss (Flåm-Gudvangen)
  Fjord Cruise Nærøyfjord

  Merk! Avgang og ankomst tider, samt rekkefølge vil ha endringer gjennom sesongen


  Søk & bestill

  Velg datoer for oppholdet ditt
  Ankomstdato
  Velg antall reisende
  Gjester
  Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-6490.cbischannel-526.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index