Hopp til innhald
opnar mai 2021

Hotel Aurlandsfjord

Hotel Aurlandsfjord er eit fjordhotell i Aurland med ei roleg atmosfære, ein sentral overnattingstad i UNESCO verdsarvsparken når du skal oppleve dei forskjellige attraksjonane og aktivitetane i Flåm regionen. 6 minutters gange frå fjordhotellet til ombordstigning Fjord Cruise Nærøyfjord. Kort gange til buss som tek deg til Stegastein Utsiktspunkt og Flåmsbana.

Bestill no! Frå kr 2090,–

Hotel Aurlandsfjord

Fjordhotellet ligger i rolege Aurland sentrum, i nærleiken av kafeer, gastro pub, dagligvarebutikk, koseleg 'bygda' kino, kyrkje, Aurland Skofabrikk, lokal tradisjonell glassblåsing og ei badelagune som er flott for piknik og for ein kald dukkert, sommar og vinter. Hvis du foretrekk eit oppvarma basseng, kan du bruke den nye lokale symjehallen som har eige terapi basseng og sauna. Aurland har også ein av dei få økologiske skog- og jordbrukskulane i Noreg, med eigen gardsbutikk på andre sida av vegen til symjehallen. I Aurland finn du også merka stiar og gangvegar langs fjorden, gjennom jordbruksland og oppover fjellet forbi den flotte Turlidfossen eller ein kort og bratt 40 minutters tur til dagsturhytta rett bak hotellet. Spektakulært landskap når du skal finne roa og ta den perfekte selfien i solnedgang.

Bestill no

Opetider og kontaktinformasjon:

Servering
Overnatting
Landskap
Frå kr 2090,-

'Boutique style' Fjord Hotel – Ei perle ved fjorden

Romma

Hotel Aurlansdfjord er eit hotel i skandinavisk moderne vintage stil, som tilbyr totalt 30 rom i forskjellige kategoriar, alle med vakker utsikt over fjorden og fjella. Fjordhotellet har nylig hatt ei totalrenovering av lobbyen / resepsjonen, restauranten / vinterhageterrassen, 2, 3 og 4 etasje, samt uteareal.

Jordnære rom som har gratis Wi-Fi, nokon tilbyr også sitteplassar med sofaer. Frokost og limitert parkering er inkludert (Moglegheit for el-bil lading). Andre fasilitetar inkluderar ei terrasse med utsikt over fjorden og fjella, i tillegg til ein uformell bar, shuffleboard og ei heimekoselig TV-stove.

Matkonsept

Reine smakar frå inn og utland, basert på norske og lokale råvarer. Filosofien vår blir vidareutvikla, og framhevar maten og drikkeopplevinga for gjestar som ønskjer noko utanom det vanlege. Gjestane tek del i lokalhistoria gjennom mat og drikke, der me legg vekt på lokale, sesongbaserte landbruksvarer. Maten skal vere naturleg og ærleg, laga frå grunnen av og opplevast som smakfull og nyskapande.

Fasilitetar og tjenester

 • Gratis WiFi
 • Limitert parking (Moglegheit for el-blilading)
 • Kaffe og te fasilitetar
 • Shuffleboard og TV lounge/bar
 • Selskap og konferanse
 • AV Utstyr. møte og konferanse

Fotturar i Flåm og andre friluftsaktivitetar i Aurland

Kos deg med korte turar i og rundt Flåm. Du kan laste ned kart i lenkja under eller plukke dei opp i Flåm kundesenter:

Flåm tur kart (EN).pdf

Vil du ha meir detaljert info om rutene, vennlegst kontakt turist informasjonen i Flåm kundesenter.

Aurland er eit paradis for livsnytarar og andre som driv med offpiste, fjellklatring, paragliding og trening. Her finn du storslegen natur og kulturopplevingar både sommar og vinter, anten det er på stranda, i byen eller inst i fjorden. Kajakk padling innerst i Aurlandsfjorden er ein fantastisk måte å nullstille seg på å kome tett på urørt natur.

Kjekt å vite

 • Mobil dekning i rute områda er ustabilt, så ta høygde for dette.
 • Hvis været blir for dårleg til å fortsette, følg stien tilbake til utgangspunktet.
 • I perioda 15. april til 15. september er det ikkje tillatt å tenne opp bål, grill og eingongsgrill i, eller i næleiken av, skog og all anna utmark i Noreg.
 • Førsøpling i naturen er forbode.
 • Tur stavar anbefalast då det gir god støtte både opp og spesielt ned når beina byrjar å bli sletne.
 • Pakk lett og ha det gøy!

Transport i Aurland