Hopp til innhald

Togopplevingar

Gå om bord og slapp av! La utsikten gli forbi utanfor medan toget beveger seg gjennom spektakulære landskap. Å reise med tog er en flott måte å sjå og utforske ein ny stad. Vi tilbyr to unike togturar: den verdsberømte Flåmsbana på Vestlandet og The Arctic Train på Ofotbanen i Nord-Norge. Begge går gjennom tøff natur der det nesten verkar umogleg å bygge ein jernbane. Velkommen om bord og lær meir om nokon av dei tøffaste ingeniørprosjekta i historia.

Opplev Flåmsbana

Ei reise med Flåmsbana, som er kåra til ei av verdas vakraste togreiser opptil fleire gonger, er eit must om ein er i området. Lat deg fascinere av den frodige Flåmsdalen og det utrulege ingeniørarbeidet på turen mellom Flåm og Myrdal. Kombiner gjerne med Flåm Zipline, ein fjelltur eller ein sykkeltur tilbake til Flåm.

Opplev The Arctic Train

Ta del i den spanande historia knytt til Ofotbanen på ei reise med The Arctic Train. Norges nordlegaste jernbane byr på spektakulær arktisk natur og interessant historie frå både jernbanebygginga og Andre Verdskrig. Bruk toget til å kombinere eit besøk i Narvik med opplevingar i Riksgränsen i Sverige.